ENNL

The Future of Food

Een nieuw recept voor de voedingssector.

  • Zullen we in de toekomst nog vlees eten? 
  • Komt onze maaltijd straks uit de 3D-printer? 
  • Zijn er morgen nog wel supermarkten?

Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? Een boeiende ontdekkingstocht brengt ons van stadslandbouw naar zeeboerderijen, van kweekvleeslaboratoria naar hypergepersonaliseerd voedingsadvies op basis van artificiële intelligentie, en van de hybride supermarkt naar nieuwe, digitale platformmodellen.

Over de auteurs

Jorg Snoeck

Founder – RetailDetail

Jorg Snoeck is oprichter van RetailDetail, het leidende communicatie- en netwerkplatform voor retail- en FMCG-professionals in de Benelux, en bezieler van het kennis- en inspiratiecentrum RetailHub, waar je het winkelen van de toekomst zelf kan beleven. Hij is ook een internationaal gereputeerd keynote speaker. 

Stefan Van Rompaey

Chief Editor – RetailDetail

Stefan Van Rompaey is als hoofdredacteur van RetailDetail geïntrigeerd door consumentengedrag en geboeid door ondernemersdrang. Hij volgt de wereld van retail en FMCG van nabij sinds meer dan dertig jaar, interviewde honderden topmanagers uit de branche en werkte mee aan uiteenlopende retailpublicaties.

Bestellen

Laat ons weten hoeveel exemplaren u wilt bestellen,  en in welke taal. Wij sturen een mail terug om uw bestelling op te volgen. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar admin@retaildetail.be. Gratis verzending in België, naar het buitenland gelden de reguliere posttarieven.

Bij een afname vanaf 500 exemplaren is het mogelijk om het boek voor uw organisatie te laten personaliseren. Zo’n gepersonaliseerde versie van het boek bevat, behalve een voorwoord van uw CEO of iemand anders van uw organisatie, een aangepast omslagontwerp met uw eigen logo en bedrijfskleur. Op die manier maakt u van dit boek een uniek en hoogst persoonlijk geschenk, naar klanten én medewerkers toe.

Prijs per boek: € 29,99



    Warenhuizen van de toekomst

    Management boek van het jaar 2018

    2021 © The Future Of Food